Jiří Matějka
Poprvé jsem vyzkoušel, jestli může mít pivo svou vlastní bioenergii. Každá voda má svou bioenergii, ale jakou bioenergii má obyčejné pivo zatím nikdo neměřil.
Co je to bioenergie
Živé organizmy, voda nebo rostliny jsou zásobárnou bioenergie, která se nazývá čchi, životní energie, orgonová energie, volná energie, nebo éterická energie, případně jinak. Ve všech případech se jedná o životní energii – bioenergii. Pokud je hodnota bioenergie snížená, může to způsobovat vnitřní nepohodu a nemoci.
Pro měření bioenergie používám profesionální přístroj, který reaguje na vše živé, umí měřit procentuální hodnoty bioenergie živých tvorů, rostlin, vody, potravin apod. Přístroj dokáže spolehlivě změřit aktuální stav bioenergie s viditelným a srozumitelným výsledkem.
Testoval jsem dvě piva od různých výrobců
Každý nápoj obsahuje vodu. Pivo je kvašený alkoholický nápoj hořké chuti vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek. Jeden litr piva obsahuje průměrně 920 gramů vody. Na výrobu jednoho litru piva se spotřebuje až 300 litrů vody. Dobrá voda významně ovlivňuje kvalitu každého výrobku, ve kterém byla použita voda.
Pro vůbec první test jsem použil dvě piva od různých výrobců. Jedno pivo bylo světlé, druhé tmavé. Obě piva měla vyváženou plnou chuť, příjemné aroma a optimální říz.
Výsledek prvního testu
Ikdyž byla obě piva chuťově výborná, jejich bioenergetická hodnota se procentuálně lišila.
Bioenergie testovaných pivních nápojů: světlé pivo: 34 %; tmavé pivo 36 %. Z hlediska bioenergie je rozdíl 2 % celkem významné zjištění.
Kvalitu všech nápojů ovlivňuje použitá voda. Pro výrobu 1 litru piva se spotřebuje až 300 litrů vody. Pokud je již na začátku výroby piva použita voda bioenergeticky hodnotná, může to významně ovlivnit prodejní úspěch výrobku.
Pokračování odborných testů a jak významně zvýšit bioenergii najdete v dalších číslech časopisu WM magazín. www.wmmagazin.cz