Voda z mikrovlnky – test časopisu WM magazín

První test časopis WM magazín

Mikrovlnné trouby pozměňují a poškozují molekuly ohřívaných potravin i vody, ničí vitaminy a způsobují zdravotní problémy. Provedl jsem zajímavý test. Vodou ohřátou v mikrovlnce a jinou na běžném plynovém sporáku, jsem 3 měsíce zavlažoval rostliny.

Zakoupil jsem dvě stejné rostliny, zasadil je a tři měsíce zavlažoval. Výsledek testu je zřejmý z fotografií.

Březen / March

Zdravé rostliny před testem

Duben / April

Již po jednom měsíci jsou vidět zasychající listy u rostliny zavlažované vodou z mikrovlnky.

Květen / May

Po třech měsících je zřejmé, že voda z mikrovlnky neprospívá zdravému růstu rostlin.

Poškození a deformace se neprojeví za pár dní.  Ale, za tři měsíce jsou změny již jasně viditelné. Podobný efekt může vzniknout, pokud budete denně konzumovat potraviny ohřívané v mikrovlnkách. Doma si určitě takto jídlo neohříváte? Nebezpečí hrozí pokud se stravujete v prodejnách s rychlým občerstvením, dokonce i v restauracích vám ohřejí guláš v mikrovlnce. Naléhavě doporučuji se vždy zeptat, jak ohřívají vaše jídlo …

Co jsou mikrovlny

Mikrovlny jsou vysokofrekvenční radiové vlny (radiofrekvenční elektromagnetická pole) a jsou – stejně jako viditelné světlo – částí elektromagnetického spektra. Mikrovlny se používají především pro vysílání televize, v radarech pro vzdušnou a námořní navigaci a pro telekomunikaci, počítaje v to mobilní telefony. Používají se také v průmyslu při zpracování materiálů, v lékařství pro léčbu diatermií a v kuchyních pro přípravu jídel v mikrovlnné troubě.  Molekuly vody se v těchto troubách při absorbování energie mikrovln rozkmitají a působením tření se potravina v troubě ohřívá, tedy vaří a peče.

Věda bohužel neuznává jakýkoliv škodlivý vliv tzv. „mikrovlnného stravování“ na lidský organizmus. Dokonce se tomu blahosklonně vysmívá. Možná změní názor na základě našeho pokusu …

Další testy účinků radiační mikrovlnek

Budu provádět další testy s potravinami ohřívanými v mikrovlnce. Dnes již víme, že potraviny v radiačních troubách jsou zahřívány rozkmitáním molekul vody. Co se děje s energií molekul zjistím novým přístrojem, který umí změřit bioenergii potravin, vody a živých organizmů. Nové testy postupně zveřejním v dalších  číslech časopisu WM magazín. Pokud vás to zajímá a chcete nás podpořit, budu rád, když si zakoupíte roční předplatné. Děkuji.

Jiří Matějka

http://www.wmmagazin.cz/mikrovlnky-skodi-zdravi/

http://www.wmmagazin.cz/deset-duvodu-proc-vyhodit-mikrovlnku/

 

Regenračné centrum